Hulp bij de voorbereiding voor het hele studiejaar

Hulp bij de voorbereiding voor het hele studiejaar

Volg ook de ideeën en inzichten die Nicholas ´The Nerdy Teacher´ Provenzano geeft om studenten te helpen het hele jaar productiever te studeren.


  • Studenten moeten elk jaar meer doen. Door de toenemende druk voor tentamens moeten studenten voor een goede voorbereiding op het tentamen aantekeningen maken van alle belangrijke informatie die in de les wordt behandeld. Een goede organisatie is een van de beste manieren om deze tentamens aan te pakken. Hieronder staan enkele snelle en simpele tips waarmee studenten kunnen zorgen voor een goede organisatie zodat ze helemaal klaar zijn voor de tentamens.

  • Handel je vakken af met Post-it®-producten

    1. Post-it® Indexpijlen zijn ideaal voor het markeren van belangrijke informatie die de docent in de les behandelt. Je kunt bepaalde termen of hele paragrafen markeren zonder dat je belangrijke aantekeningen in de les mist. Pak een Post-it® Indexpijl, plak hem op en je kunt verder met je aantekeningen.
    2. Post-it® Gelijnde Notes zijn handig als je meer tijd hebt om iets op te schrijven en je kunt ze aan je aantekeningen of studieboek toevoegen. Ze hebben precies de goede afmeting voor in je aantekenblok of studieboek en je aantekening valt op.
  • Je kunt ze ook naar een andere pagina verplaatsen als het om iets gaat dat meerdere keren moet worden aangepakt. Ze zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen en dat is belangrijk bij het maken van aantekeningen.


  • Nicholas ´The Nerdy Teacher´

    Nicholas ´The Nerdy Teacher´ Provenzano is een ´Google Certified Teacher´. Hij ontving enthousiaste kritieken omdat hij gebruikmaakt van innovatieve en samenwerkingstechnieken in zijn leslokaal. Blijf op de hoogte van zijn ideeën op www.thenerdyteacher.com.MEER TIPS & IDEEËN?

Ja, ik ontvang graag regelmatig aanbiedingen en informatie van Post-it®!