Huiswerk plannen

Huiswerk plannen

Volg ook de ideeën en inzichten die Nicholas ´The Nerdy Teacher´ Provenzano geeft om studenten te helpen het hele jaar productiever te studeren.


 • Studenten moeten elk jaar meer doen. Door de toenemende druk voor tentamens moeten studenten voor een goede voorbereiding op het tentamen aantekeningen maken van alle belangrijke informatie die in de les wordt behandeld. Een goede organisatie is een van de beste manieren om deze tentamens aan te pakken. Hieronder staan enkele snelle en simpele tips waarmee studenten kunnen zorgen voor een goede organisatie zodat ze helemaal klaar zijn voor de tentamens.

 • Vooruit plannen met Post-it®-producten

  Post-it® Super Sticky Notes zijn gewoon de beste manier om je studentenleven te organiseren. Je kunt ze eenvoudig opplakken en verplaatsen terwijl ze hun kleefkracht behouden. Dit zijn een paar simpele manieren hoe je ze gebruiken om je studieomgeving te organiseren.

  1. Opstel schrijven: voordat je gaat schrijven moet je eerst een plan maken. Het is van belang om al je ideeën op papier te zetten en te bekijken wat de beste aanpak is om het opstel te schrijven. Met Post-it® Super Sticky Notes kun je je ideeën op papier zetten en de volgorde net zo lang wijzigen tot je weet hoe het opstel eruit moet zien. De lijmkracht van de notitieblaadjes is heel sterk, ze kunnen meerdere keren worden verplaatst en hebben dan toch nog genoeg kleefkracht over. De volgorde van ideeën wijzigen is ideaal om het opstel te zien voordat je het daadwerkelijk hebt geschreven.
  1. Projectplanning: projecten bestaan vaak uit veel verschuivende onderdelen en het is van belang om die onderdelen te benoemen. Met Post-it® Super Sticky Notes kunnen mensen hun project visualiseren en het werk organiseren. Dit is mogelijk door de notitieblaadjes te groeperen op een tafel of een kleur te geven overeenkomstig verschillende aspecten van een project. Projecten kunnen effectiever worden georganiseerd met behulp van Post-it® Super Sticky Notes om helder te krijgen wat er gaat gebeuren in het project en wie er verantwoordelijk voor is.
  1. . Labwerkzaamheden: het uitvoeren van experimenten in het technieklab kan af en toe best chaotisch zijn, maar met een beetje organisatie kan het probleem worden opgelost. Door Post-it® Super Sticky Notes te gebruiken om het experiment in de les en de verschillende onderdelen aan te geven, wordt het voor studenten en docenten eenvoudiger om te zien wat er precies gebeurt.
 • Als studenten een gewoonte maken van deze tips, zijn ze beter voorbereid op de les en alle examens die ze nog moeten doen. Bekijk de hele Post-it®-productlijn en laat ons weten hoe jij ze gebruikt in het onderdeel comments (opmerkingen) hieronder.


 • Nicholas ´The Nerdy Teacher´

  Nicholas ´The Nerdy Teacher´ Provenzano is een ´Google Certified Teacher´. Hij ontving enthousiaste kritieken omdat hij gebruikmaakt van innovatieve en samenwerkingstechnieken in zijn leslokaal. Blijf op de hoogte van zijn ideeën op
  www.thenerdyteacher.com.MEER TIPS & IDEEËN?

Ja, ik ontvang graag regelmatig aanbiedingen en informatie van Post-it®!