Inspiratie voor origami: Hoe Jenny W. Chan Post-it® Notes gebruikt om het leven een beetje meer kleur te geven

Inspiratie voor origami met Post-it® Brand

Hoe Jenny W. Chan Post-it® Notes gebruikt om het leven een beetje meer kleur te geven


  • Jenny W. Chan heeft meer dan 100 video's over knutselvaardigheden met papier gemaakt, met instructies voor veel verschillende projecten; van hoe je een eenvoudige bloem vouwt tot hoe je een pauw maakt met een dollarbiljet.

  • Jenny begon met origami toen ze nog klein was en ze vond, zoals zovele andere origami-beginners, de ingesloten instructies bij het origamipapier veel te moeilijk. Dus, toen ze later in haar leven op zoek was naar een project, kreeg ze de inspiratie om het plezier van origami toegankelijker te maken voor iedereen, door op YouTube te laten zien hoe het moet.

  • Ze begon een jaar of twee geleden en heeft sindsdien tientallen andere projecten gerealiseerd. Ze ontwerpt haar eigen origami, kirigami (geknipt en gevouwen papier), evenals andere knutselprojecten met papier en probeert elke video zo duidelijk en vooral zo leuk mogelijk te houden om te volgen.

  • Mensen vragen haar vaak of ze haar projecten met Post-it® Notes kunnen maken. Haar antwoord? "Natuurlijk! Ze zijn een goede oplossing … ze zijn overal te krijgen en al in vierkantjes van 76 mm x 76 mm geknipt."

  • Ze vindt het leuk dat origami zo toegankelijk wordt door Post-it® Notes - ze zijn beter betaalbaar dan decoratief papier en in veel verschillende kleuren te verkrijgen om mee te experimenteren. Hierdoor wordt origami iets wat iedereen kan proberen.

  • "Sterker nog, ik ben een grote fan van Post-it® Notes", voegt Jenny eraan toe. "Ik heb ze in alle kleuren en maten … het lijkt wel een obsessie."

  • Jenny haalt veel inspiratie uit de opmerkingen die haar fans achterlaten op haar YouTube-video's en gebruikt die ideeën om nieuwe projecten en knutselwerken te bedenken. Het verzoek van haar fans om origami van Post-it® Notes te maken, heeft haar ertoe aangezet om een hartvormige bladwijzer te ontwerpen, die als speciaal voordeel de plakstrip van de Post-it® Notes aan de achterkant heeft

    Bekijk haar video en maak je eigen hartvormige bladwijzer!MEER TIPS & IDEEËN?

Ja, ik ontvang graag regelmatig aanbiedingen en informatie van Post-it®!