1. Nederland
 2. Post-it® Brand - Producten, ideeën en aanbiedingen
 3. Ideeën kunnen de wereld veranderen met Post-it® Brand
 4. Houd contact met je kinderen dankzij Post-it® Notes: lunchbriefjes, geheugensteuntjes, notes op schoolpapieren
Houd contact met je kinderen

Houd contact met je kinderen dankzij Post-it® Notes

Vertrouw op Post-it® Producten om overdag met je kinderen te communiceren - voor, tijdens en na schooltijd.


 • 1. LUNCHBRIEFJES

  Laat een briefje in de lunchtrommel van je kind achter als het op school eet. Of maak een grappige tekening.

 • 2. UITNODIGING OM TE SPELEN

  Veel kinderen willen na schooltijd meteen leuke dingen gaan doen op de computer of iPad. Laat een Post-it® Note achter op de rug van de tablet of het toetsenbord, waarmee je je kind(eren) uitnodigt voor een gezamenlijk spel zoals Woordtornado of Draw Something op een moment dat je pauze kunt nemen van je werk.

 • 3. SCHATTENJACHT

  Komen je kinderen thuis van school voordat jij thuis bent van het werk? Laat dan een aantal Post-it® Notes met hints achter om ze naar een lekker tussendoortje te leiden. Of hang een verzameling notes op waarop je uitlegt wat je leuk vindt aan je kinderen.

 • 4. KLASSIEKE VERHALEN

  Als je kind een klassiek verhaal leest dat jij ook al las als kind, laat dan een Post-it® Note achter bij jouw favoriete deel van het verhaal en leg uit waarom je dit stuk zo mooi vindt. Hiermee laat je je kind zien dat jullie iets gemeenschappelijks hebben en benadruk je bovendien de waarde en het belang van lezen.

 • 5. EEN GOEDE MORGEN

  Als je naar je werk gaat voordat je kinderen naar school gaan, plak dan een Post-it® Note op de ontbijttafel of de deur om te laten weten dat je aan hen denkt.

  Post-it® Note op de ontbijttafel

 • 6. GEHEUGENSTEUNTJES OP AFSTAND

  Heb je je huiswerk gedaan? Is je kamer opgeruimd? Bevestig een Post-it® Note op de afstandsbediening van de tv om je kind te herinneren aan zijn of haar verplichtingen voordat de televisie aan gaat.

  Post-it® Note op de afstandsbediening van de tv

 • 7. OP HET STUUR

  Bij pubers kunnen Post-it® Super Sticky Notes helpen om verantwoordelijke keuzes te stimuleren. Plak een note op hun stuur met de boodschap "Rij veilig vanavond." Of "Wil je bellen als je opgehaald wilt worden?"

 • 8. NOTES OP SCHOOLPAPIEREN

  Steeds meer docenten laten hun leerlingen een blad meenemen in hun tas, waarop huiswerk of berichten voor de ouders staan. Je kind ziet dit blad dus elke dag. Plak voorafgaand aan een belangrijke test of activiteit een Post-it® Note met een aanmoediging of succeswens op dit blad.

 • 9. BUITEN SPELEN

  “Je fiets voelt zich alleen.” “Hoeveel keer achter elkaar kun je raak gooien met de bal?” Of “Het is een prachtige dag voor een wandeling met de hond.” Laat een Post-it® Note achter op de tv of gamecontroller om je kind aan te moedigen om buiten te spelen.

  Heb jij weleens een interessante manier bedacht om via Post-it®-producten met je gezin te communiceren? Deel het mee aan de Post-it® Community op Facebook.MEER TIPS & IDEEËN?

Ja, ik ontvang graag regelmatig aanbiedingen en informatie van Post-it®!