Met behulp van Post-it® op de telefoon Post-its op de wand vastleggen in de app om te delen met teamgenoten zelf organiseren in de Post-it® App

5 manieren om bij werken op afstand de teamproductiviteit te verhogen.

Werken op afstand met collega’s op verschillende locaties is voor velen een uitdaging. De eerder gebruikte methoden voor het opvolgen van doelen en het samenwerken met teamleden zijn misschien niet langer geschikt. Hier volgen 5 manieren waarop de Post-it® App kan helpen op schema te blijven en contact te houden met collega’s, ongeacht waar je werkt.


Werk op afstand slimmer; niet harder, dankzij de Post-it®App en deze 5 tips

 • 1. Stel jezelf en de teams in op succes

  Om langetermijndoelen te bereiken, moet je eerst die op de korte termijn verwezenlijken. Wij mensen hebben 42% meer kans om een doel te bereiken wanneer we dat hebben opgeschreven.* Begin daarom met het noteren van elk van je maandelijkse doelen op een eigen Post-it® Super Sticky Note 76 x 76 mm en plaats dit op een wand in de buurt van je werkplek. Noteer elke week de kleinere doelen die je helpen het maandelijkse doel te bereiken. Nadat deze taken zijn voltooid, leg je ze vast in de Post-it® App om de voortgang van het doel bij te houden. Samenwerken aan die doelen of projecten met anderen? Deel voltooide en nieuwe taken met de rest van je team met hulp van de Post-it® App. Leg de projectdoelen (Post-it® Notes) vast in de Post-it® App en exporteer ze naar PowerPoint®-, Excel®-, pdf-bestanden. Nog beter, upload ze naar Dropbox, Trello® en andere tools om het project in beweging te houden.

  Vrouw die Post-it® Super Sticky Note 76 x 76 mm op een glazen wand plaatst om de vastgelegde taaknotities te delen met teamgenoten of projecten

 • 2. Een kanbanbord vergadering

  Met behulp van Post-it®-producten is een kanbanbord een geweldige manier om projecten op te splitsen en de voortgang van alle taken bij te houden, terwijl iedereen in het team op de hoogte is van de beweging van de stukken. Weet je niet precies hoe je moet kanbannen? Neem gewoon de namen van je teamleden, de projecttaken, een stapel Post-it® Super Sticky Notes en de Post-it® App en bekijk deze video. Zodra het kanbanbord is opgesteld leg je de Post-it® Notes vast in de Post-it® App om ze te delen met het volledige team.

 • 3. Ontdek een nieuwe manier van brainstormen – virtueel

  Heb je een probleem dat z.s.m. moet worden opgelost? Geen probleem. Houd het project gaande en organiseer een videogesprek met iedereen. Vraag de teamleden om elk van zijn of haar oplossingen op een Post-it® Super Sticky Note te schrijven, leg vervolgens elk idee (Note) vast in de Post-it® App en maak een nieuw Post-it® Board. Vraag elk teamlid om te exporteren naar de gewenste indeling (PowerPoint®, Excel of pdf), waarna een van de teamleden kan beginnen met het sorteren en maken van categorieën om de beste oplossing te vinden.

  Jonge vrouw die een kanbanbord opzet om met de app op een kanbanbord te kunnen werken

 • 4. Delen. Delen. Delen

  Laat ideeën niet ontsnappen alleen maar omdat de bureaus niet langer op loopafstand staan. Met behulp van Post-it® Meeting Charts als basis voor wat in je opkomt en Post-it® Notes om al je invallen en gedachten op kwijt te kunnen. Leg het allemaal vast in de Post-it® App om te delen over meerdere applicaties. Weet je niet hoe je de Post-it® App moet gebruiken? Visit Post-it.com/App.

  Downloaden voor iOS: http://postit.com/app-ios | Downloaden voor Android: http://postit.com/app-android

  waar logo's te downloaden

 • 5. Face-to-face virtuele vergaderingen

  Er gaat niets boven het live zien van de reacties en ‘ah-ha-momenten’ in je team, maar je kunt de beschikbare technologie gebruiken om in contact te blijven en de teamrelatie in stand houden met videovergaderingen en de Post-it® App. Videovergaderingen houden iedereen betrokken en up-to-date, terwijl de Post-it® App het mogelijk maakt om direct feedback te geven die wordt gedeeld op meerdere platforms om je projecten op gang te houden.

 • *Matthews, G. (2007). The impact of commitment, accountability, and written goals on goal achievement. Presentatie tijdens de 87e Conventie van de Western Psychological Association in Vancouver, B.C., Canada.

post-it_super sticky_notes post-it_app productiviteit werken op afstand kanban